fbpx

op zoek naar personeel?

Going Abroad is gespecialiseerd in het invullen van instapniveau parttime posities met een zelfverzekerde internationale aanpak in de studentensector. Ons platform wordt maandelijks bezocht door meer dan 15.000 studenten die actief op zoek zijn naar een baan. Met onze expertise bieden we werkgevers een unieke kans om hun volgende getalenteerde individu te vinden. Mis de kans niet om een van onze succesvolle werkgevers te zijn en sluit je aan bij het groeiend aantal bedrijven dat vertrouwt op Going Abroad om de juiste kandidaat voor hun behoeften te vinden.

we gaan meteen voor je aan de slag, vraag een offerte aan.

Waarom samenwerken met Going Abroad?

Het maximale uit je bedrijf halen.

Wij vinden de ideale kandidaten om jouw bedrijf te laten groeien. Geen omzetverlies of overbelasting van werknemers meer. Vertrouw op onze expertise en vind snel de juiste mensen.

Arbeidsbemiddeling.

We factureren over de gewerkte uren van onze kandidaten, we zenden ze niet uit. We hanteren een competitieve bemiddelingsfee per uur. Wanneer je zeker bent van een kandidaat kun je deze tegen een gunstig tarief overnemen. 

Consultancy & Personeelsbehoud.

We vinden kandidaten die tevreden bij jou in dienst zijn. Het is belangrijk om deze kandidaten te binden aan je bedrijf.  We meten de tevredenheid van onze aangedragen kandidaten en geven kritisch en eerlijk advies aan zowel klant als kandidaat. Meer dan 90% van onze aangedragen kandidaten is na een jaar nog steeds werkzaam. 

Trusted partners of;

Na de corona lock-down in maart was De IJsmaker snel opzoek naar 𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗲𝗲𝗹! Hierdoor zijn wij in contact gekomen met Going Abroad. (25+ werknemers) 𝙕𝙚 𝙬𝙖𝙧𝙚𝙣 𝙅𝙪𝙨𝙩 𝙞𝙣 𝙏𝙞𝙢𝙚, 𝘼𝙡𝙡𝙚 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣𝙚𝙚𝙡𝙨𝙗𝙚𝙝𝙤𝙚𝙛𝙩𝙚𝙨 𝙬𝙚𝙧𝙙𝙚𝙣 𝙣𝙖𝙖𝙙𝙡𝙤𝙤𝙨 𝙫𝙚𝙧𝙫𝙪𝙡𝙙 𝙙𝙤𝙤𝙧 𝙂𝙤𝙞𝙣𝙜 𝘼𝙗𝙧𝙤𝙖𝙙. 

Adnan Bourich

Managing Shareholder de Ijsmaker

We hebben ondertussen al meer dan 25 studenten werkzaam via Going Abroad, ze zijn snel , flexibel en betrouwbaar"

Frank Franssen

Operations Specialist The Park Playground

Actieve kandidaten per stad:

0
Amsterdam
0
Breda
0
Rotterdam
0
Den Haag
0
Utrecht
0
Andere Steden

we hebben de antwoorden op je vragen.

meest gestelde vragen:

Met de informatie die je geeft bij de onboarding van je bedrijf gaan we zorgen dat we alleen kandidaten voorstellen die passen bij het geschikte plaatje. 

Gemiddeld vinden we binnen 2 weken de eerste geschikte kandidaten, dit verschilt echter per vacature. In een persoonlijke intake kunnen we dit nauwkeuriger voorspellen.

Wanneer wij de juiste kandidaten gevonden hebben zullen wij deze persoon voorstellen voor een sollicitatie of proefdag. Het voorstel bevat een beschrijving van de kandidaat en een CV met extra toelichting.

Going Abroad opereert in de grotere studentensteden van Nederland. Momenteel staan wij open voor samenwerkingen in; Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Valt je vacature buiten een van deze steden? Doe een aanvraag en we kunnen een realistische verwachting schetsen of er een samenwerking mogelijk is.

We focussen ons op Internationale Studenten die woonachtig zijn en studeren in Nederland. Het grootste gedeelte van de kandidaten studeert aan een HBO of Universiteit in alle mogelijke studierichtingen. De kandidaten die we aandragen hebben dezelfde rechten (werkmogelijkheden) als Nederlandse burgers.

Going Abroad is een arbeidsbemiddelaar geen uitzender. Je hebt zelf de regie over salarissen, pay-rolling en andere zaken. We factureren wekelijks een afgesproken fee over gewerkte uren over onze aangebrachte kandidaten. Na afloop van een proefperiode is het mogelijk voor een gunstig tarief het contract af te kopen. Er zijn richtlijnen voor tarieven en zijn variabel per type opdracht en aantallen. 

We hebben meer dan 4000 recente profielen (minder dan 3 maanden oud) van personen die via ons op zoek zijn naar werk dit aantal groeit per dag.. Met het plaatsen van jouw vacature(s) trekken wij snel nieuwe kandidaten. 

Na het einde van de week vul je online de uren in van de kandidaten die via ons bij jou in dienst zijn. Je hebt tot 2 dagen na het einde van de week om dit te doen. Wekelijks worden de kosten gefactureerd van de uren die gemaakt zijn.

Laat ons je helpen met je personeel.

Vul het contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op met een voorstel.