fbpx

personeel tekort?

Going abroad is een platform voor internationale studenten, met mystudentjob.com helpen wij internationale studenten de perfecte studen job vinden. Dit doen we in samenwerking met verschillende hogescholen in nederland.

Waarom Internationale Studenten een toevoeging zijn aan jouw bedrijf

Flexibel

Onze Internationale Studenten zijn van hun eigen land naar een compleet nieuwe omgeving gegaan om hier te studeren, dit kenmerkt de flexibiliteit & aanpassingsvermogen die onze studenten hebben. 

Beschikbaarheid

Om studiefinanciering te mogen ontvangen moeten Internationale Studenten minimaal 56 uur per maand werken. De meerderheid van onze studenten geeft de voorkeur aan; meer dan 16 uur per week te werken.

Cultuur

Internationale Studenten zorgen voor een extra dimensie aan de bedrijfscultuur. Ligt jouw bedrijf in de horeca of hotel branche een grote plus is dat al de studenten perfect Engels spreken + nog een extra vreemde taal.  

Hoog Opgeleid

De meerderheid van onze studenten volgt een HBO of Universitaire opleiding. Dit zorgt voor een kwalitatief werk en denkvermogen. 

Onze service

Voorgeslecteerd

We doen een nauwkeurige voorselectie om te kijken of de studenten in het profiel van je bedrijf passen. We hebben al onze studenten van te voren persoonlijk geïnterviewd.

Persoonlijk Contact

Snel en persoonlijk contact met uw eigen contactpersoon binnen Going Abroad. We zijn 7 dagen in de week beschikbaar via mail en telefoon. Op afspraak kunnen we ook bij jou bedrijf langskomen.

No cure, No Pay

Geen raar abonnement, geen onverwachte kosten. Je betaalt per persoon die je aanneemt. Transparantie staat bij ons centraal, wanneer je de juiste kandidaat hebt gevonden zijn we pas tevreden. 

Portfolio+

Door onze samenwerking met  hoge scholen, universiteiten en agencies beschikken wij door heel het jaar heen over een groot portfolio gemotiveerde internationale studenten die graag bij jou willen starten! 

Onze Vrienden

We hebben ondertussen al meer dan 25 studenten werkzaam via Going Abroad, ze zijn snel , flexibel en betrouwbaar"

Frank Franssen

Operations Specialist The Park Playground

Na de corona lock-down in maart was De IJsmaker snel opzoek naar 𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗲𝗲𝗹! Hierdoor zijn wij in contact gekomen met Going Abroad. 𝙕𝙚 𝙬𝙖𝙧𝙚𝙣 𝙅𝙪𝙨𝙩 𝙞𝙣 𝙏𝙞𝙢𝙚, 𝘼𝙡𝙡𝙚 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣𝙚𝙚𝙡𝙨𝙗𝙚𝙝𝙤𝙚𝙛𝙩𝙚𝙨 𝙬𝙚𝙧𝙙𝙚𝙣 𝙣𝙖𝙖𝙙𝙡𝙤𝙤𝙨 𝙫𝙚𝙧𝙫𝙪𝙡𝙙 𝙙𝙤𝙤𝙧 𝙂𝙤𝙞𝙣𝙜 𝘼𝙗𝙧𝙤𝙖𝙙

Adnan Bourich

Managing Shareholder de Ijsmaker

Breid jij je team uit?

kunnen we iets voor jou betekenen? neem dan contact op met gunnar.