fbpx

personeel tekort?

Going abroad is een platform voor internationale studenten, wij helpen studenten met formaliteiten werk en huisvesting. dit doen we in samenwerking met verschillende hogescholen in nederland. via onze samenwerkingen met agencies door heel europa die studenten helpen met het regelen van hun studie in nederland, krijgen we de kans om deze studenten aan een goed passende studenten baan te helpen.

Waarom Internationale Studenten een toevoeging zijn aan jouw bedrijf

Flexibel

Onze Internationale Studenten zijn van hun eigen land naar een compleet nieuwe omgeving gegaan om hier te studeren, dit kenmerkt de flexibiliteit & aanpassingsvermogen die onze studenten hebben. 

Beschikbaarheid

Om studiefinanciering te mogen ontvangen moeten Internationale Studenten minimaal 56 uur per maand werken. De meerderheid van onze studenten geeft de voorkeur aan; meer dan 16 uur per week te werken.

Cultuur

Internationale Studenten zorgen voor een extra dimensie aan de bedrijfscultuur. Ligt jouw bedrijf in de horeca of hotel branche een grote plus is dat al de studenten perfect Engels spreken + nog een extra vreemde taal.  

Hoog Opgeleid

De meerderheid van onze studenten volgt een HBO of Universitaire opleiding. Dit zorgt voor een kwalitatief werk en denkvermogen. 

Onze service

Voorgeslecteerd

We doen een nauwkeurige voorselectie om te kijken of de studenten in het profiel van je bedrijf passen. We hebben al onze studenten van te voren persoonlijk geïnterviewd.

Persoonlijk Contact

Snel en persoonlijk contact met uw eigen contactpersoon binnen Going Abroad. We zijn 7 dagen in de week beschikbaar via mail en telefoon. Op afspraak kunnen we ook bij jou bedrijf langskomen.

No cure, No Pay

Geen raar abonnement, geen onverwachte kosten. Je betaalt per persoon die je aanneemt. Transparantie staat bij ons centraal, wanneer je de juiste kandidaat hebt gevonden zijn we pas tevreden. 

Portfolio+

Door onze samenwerking met  hoge scholen, universiteiten en agencies beschikken wij door heel het jaar heen over een groot portfolio gemotiveerde internationale studenten die graag bij jou willen starten! 

Onze Vrienden

Breid jij je team uit?

kunnen we iets voor jou betekenen? neem dan contact op met gunnar.