fbpx

Flexibel & Risicoloos

Uitzendkrachten Nodig?​

Op korte termijn medewerkers nodig vanwege onverwachte uitval of wil je juist flexibel en risicoloos kunnen opschalen? Op drukke momenten meteen opschalen en rustige momenten kunnen afschalen, start met onze uitzendkrachten. Wij werven de best mogelijke kandidaten voor de functie die jij wilt invullen. Wij nemen de werkgeversrisico's over en jij kunt je blijven focussen op wat belangrijk is. Het draaiende houden van je bedrijf met de juiste mensen. 

Neem contact op

Profielen: 14000+

Van Internationals die zich dagelijks aanmelden via ons platform.

Talen: 58+

Zoek je naar een kandidaat die de gewenste taal beheerst? Wij hebben ze voor je!

Werkzaam: 90%

Na 1 jaar van plaatsing is het overgrote deel van de kandidaten nog steeds aan de slag!

Steden: 15+

In een groot aantal steden in Nederland zijn wij al actief en melden kandidaten zich aan.

uitzendbureau going abroad

Waarom Uitzenden?

Het uitzenden van personeel kan voordelig zijn voor jou vanwege de flexibiliteit en kostenbesparingen die het biedt. Het inhuren van tijdelijk personeel via een uitzendbureau betekent dat jij als werkgever geen verplichtingen zal hebben ten aanzien van arbeidsvoorwaarden, pensioenregelingen en andere nadelen die bij het aannemen van vaste werknemers horen. Dit kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren, vooral voor bedrijven risico loos willen opschalen. 

De Perfecte Match

Going Abroad kan helpen bij het snel invullen van openstaande posities, waardoor je tijd en middelen bespaart die anders nodig zouden zijn voor werving en selectie. Wij hebben een pool van kandidaten die al gescreend zijn en klaarstaan om te werken, waardoor de tijd tussen het plaatsen van een vacature en het invullen van de positie wordt verkort.

Opdrachtgevers

Bedrijven die samen met ons verder groeien.

Aanmelden

we gaan meteen voor je aan de slag, neem hier contact op.

Certificeringen

Laat ons je helpen met je personeel.

Vul het contactformulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.